Nyhet: Nå kan enda flere gjennomføre vår e-læring

Grunnleggende antidopingkunnskaper - kjapt, enkelt og på alle plattformer.

Antidoping Norge relanserer i dag e-læringsprogrammet som er tilpasset ansatte og medlemmer ved treningssenter som følger Rent Senter-programmet.

E-læringsprogrammet finnes nå i både norsk og engelsk versjon, og siden forrige versjon ble lansert har det faglige innholdet blitt oppdatert, og vi har også inkludert en egen modul som handler om kosttilskudd.

I tillegg til dette, har innholdet blitt tilpasset bruk på alle plattformer.

- Det nye programmet har også én versjon tilpasset ansatte og én versjon rettet mot medlemmer ved sentrene. Vi håper nå at enda flere ønsker å ta i bruk programmet, sier Rent Senter-ansvarlig Kim Eilertsen.

Opprett din bruker med følgende senterkode: FB18U

Rent Senter:Prøv e-læringsprogrammet her

God respons

E-læringsprogrammet ble lansert for første gang i 2011, og siden den gang har brukermassen økt fra år til år. Bare i 2015 kom det 1474 nye brukere til.

Les også:Stor suksess med Rent Senter-programmet

Tilbakemeldingene fra treningssentrene har vært gode, og nå har e-læringsprogrammet også blitt inkludert i flere personlig trener-utdanninger. Eilertsen håper programmet bidrar til å sette antidoping på agendaen, og at det vil skape større bevissthet både blant ansatte og medlemmer.

- Ved å øke kunnskapen om baksiden av medaljen, håper vi flere kommer til å takke nei dersom de får tilbud om dopingmidler, sier han.

Vil ha med flere

443 treningssenter har i dag avtale med Antidoping Norge om å følge Rent Senter-programmet, og Eilertsen håper mange flere ønsker å inngå et slikt samarbeid. Samtidig håper han at sentrene som allerede har avtale oppfordrer enda flere ansatte og medlemmer til å gjennomføre e-læringsprogrammet.

- Ta det i bruk og spre det. Ved å gi grunnleggende opplæring i antidoping, skaper man et tryggere, triveligere og sunnere treningsmiljø for sine medlemmer, sier Eilertsen.

Spørsmål om Rent Senter?

Kontakt: Kim Eilertsen, e-post: [email protected]