Anabole steroider

Jeg trenger skikkelig hjelp! Har to venner som trener på et sånt treningsstudio og de driver med noe slags anabole steroider. Jeg var med den ene hjem her om dagen og det hele endte med at han satte en sprøyte på meg. Jeg tror det var nedibo eller nebido det het. Og jeg tror det var ganske mye, sikkert 5 ml. Det gjorde kjempe vondt, men jeg turte ikke trekke meg unna da sprøyta allerede var satt!

 

Jeg går rundt og skjelver hele tiden nå og tror det er pga sprøyta. I ettertid nå har jeg lest en del om anabole seroider og de inneholder jo testosteron, det visste jeg ikke! Ante ikke hva det var før i går og trodde ikke det var så farlig. Nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre fordi jeg er livredd for at hele meg skal bli skikkelig maskulin!!!

 

Er det noen måte og få det ut av kroppen min på??? Hilsen j 17

Hei jente 17 år.

Nemido klassifiseres som testosteron, og brukes ved testosteronmangel hos menn.

-Og vi kan berolige deg med at du på ingen måte ”blir skikkelig maskulin”. Det forutsetter jo at du aldri tar dopingpreparater igjen. Den vanligste bivirkningen er som du beskriver selv, smerte på injeksjonsstedet. Det kan også føre til at du får diarè, smerter i brystene og kviser. Injeksjonen kan også føre til at du får uregelmessig- el. opphold av menstruasjonssyklusen din. Dette er forbigående. Injeksjonen ”vennene” dine satt på deg er på 4 ml, og det er erstatningsdose som settes hver tredje mnd. hos menn.

Det finnes ingen måte ”å få det ut av kroppen”, det må ta den tiden det tar.  Så jente, styr unna doping, - og vurder bytte av ”venner” :)

Hilsen

Dopingkontakten 800 50 200

Publisert: 04.02.16 - Oppdatert: 01.12.16

04. februar 2016