Livshistorie fra en dopingbruker

To måneder i himmelen, to år i helvete.

 

Signatur: STAY CLEAN!

 

Fant ikke en passende kategori å plasere dette innlegget i, men velger å legge det ut her , så kan evt de som driver siden flytte det om det er ønsket. Det hele startet sommeren 2004. Jeg hadde problemer med kjærlighetslivet, var deprimert og ville få tankene på andre ting. Jeg trente for tiden på et helsestudio og var opptatt av å bygge masse, og jeg elsket det !

 

Så hva var vel bedre enn å få trent så mye som mulig ? Ingen ting tenkte jeg. Jeg hadde også et par kamerater som hadde drevet med "bol", jeg forhørte meg med dem om virkninger og evt bivirkninger. De ga meg en forklaring som jeg slukte rå. Jeg leste om steroider på nettet og prøvde å skaffe meg informasjon. Det jeg kom fram til var at jeg kunne trene hver eneste dag og kom til å bli stor og sterk og bivirkningene ville være mindre testikler, og en anelse agresivitet under kuren. (hvilket jeg mente jeg kunne leve med) for det var veil ikke "så farlig" .

 

På sensommeren kom jeg i kontakt med en som sa han kunne skaffe meg "stasj" . Han mente at siden jeg var blitt såppass stor ville en kur bare være godt for meg. Kuren besto av 10 ml testo og i overkant av 200 russere som skulle taes over 7 uker. Prisen var ikke så gal heller og han lovet nærmest at dette var mirakel kuren. Jeg var solgt.

 

Jeg satte igang og etter to uker merket jeg at her skjedde det ting, jeg ble sterkere økt for økt (kjørte 3 splitt to ganger i uka altså 6 dager i uken) selvtillitten føyk rett til værs og allt var tiptopp. Da kuren var slutt hadde jeg lagt på meg 14 kg og hadde lavere fettprosent og var godt fornøyd.

 

Under kuren merket jeg ikke noe til mindre tetikler, var litt mere aggressiv, men hadde klart meg gangske bra følte jeg.

 

Så, to uker etter endt kur merket jeg første bivirkning ordentlig! Svekket imunforsvar. Jeg var dausjuk i en uke og smådårlig en uke til. På to uker hadde jeg mistet 5 kg. Så var jeg klar for å vende tilbake til gymmen. Jeg hadde tapt meg noe så sinnsykt ! Bivirkning nummer to kom. Depresjonen var sterkere enn jeg noen gang hadde opplevd. Jeg prøvde og trene meg opp igjen men det var forgjeves. Jeg ble bare mindre og mindre.

 

Nedturen knekte meg. Når jeg idag ser tilbake på hvordan tiden etter kuren har vært har det vært den værste i mitt liv. Aldri har jeg vært mere deprimert, hatt mere selvmordstanker, vært mer paranoid eller mere plaget med søvnproblemer. Og grunnet alle disse psykiske plagene ble det for mye for meg da dama forlot meg for en annen. Jeg mistet fullstendig kontroll over meg selv og det var en opplevelse som skremmer meg den dag i dag.

 

Jeg knivstakk en venn av meg og angrer så utrolig mye at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Tankene kommer til meg på kvelden og jeg sliter med å få sove. Depresjonene er stadig tilbakevendene, og selvmordstankene er der fortsatt. Jeg venter nå på en rettssak og planer for fremtiden er satt på vent.

 

Det var først denne uken jeg forsto alt dette. Jeg har skjønt at noe har vært galt lenge og at mitt missbruk av AAS kunne ha noe med saken å gjøre, men først da daglig leder der jeg jobber (en idrettspark) kom tilbake fra et foredrag om AAS som ble holdt av rødekors i samarbeid med blandt annet dopingtelefonen (tror jeg. Det var flere og, men husker desverre ikke hvem) at jeg skjønte greia. Hun fortalte om flere tilfeller som var lignende mitt (tror ikke hun vet min historie). Hvor "snille gutter" som hadde brukt AAS hadde fått et av de psykiske "klikkene" og mistet kontrollen over seg selv. Da de forsto hva de hadde gjort ble de så lei seg at de forsøkte å ta eller tok sitt eget liv.

 

Det jeg prøver å fortelle med denne historien er at de fysiske skadene er ille nok, men de er peanuts i forhold til de psykiske skadene dette gir. (mener jeg)

 

Til dere som vurderer en såkalt kur : Det er på ingen måte verdt å ødelegge livet sitt for å få litt større muskler som du mister like fort som du gainer dem! AAS ødela meg, IKKE la det ødelegge DEG.

 

Til dere som er igang: Håper dere lærte noe av dette og kaster "stasjet" deres. Ikke tro at det ikke kan skje DEG.

 

Peace out folks

Publisert: 04.02.14 - Oppdatert: 01.12.16

04. februar 2014