Veksthormon og vold

Jeg lurer på hva straffen for politivold er? altså vold mot politiet. Jeg blir ekstremt agresiv når jeg drikker alkohol, selv om jeg drikker sjeldent. I sommer ble jeg kastet ut av et utested på grunn av aggressiv adferd. Dette godtok jeg ikke og gikk tilbake og angrep dørvaktene. Ble holdt i bakken av flere til politiet kom. Jeg var da i et ekstremt sinne og var ikke sammarbeidsvillig med politiet. Slengte en politimann i bakken, samt skulle til å sparke en i hodet, men bommet (heldigvis). Spennet bongel i politibilen osv.

 

Ble overbemannet av politi, og lagt i jern, og tvunget på kne forran med politiet som holdte meg fast. Ble kastet på glattselle og kom ikke ut før neste kveld. Jeg ble også tatt urinprøver av, og de var helt reine som jeg allerede visste. Hagla mi ble inndratt. Det jeg bekymrer meg for er om jeg må i fengsel.

 

Det er nå flere måneder siden jeg har drukket. Bruker vanligvis å drikke 1-2 ganger i året. Og jeg begynner å få veldig lyst til å drekke nå om et par uker, mange som maser på meg og vil ha meg med. Saken er den at jeg nå har begynt med anabole steroider, deca durabolin og testosteron. Vil dette kunne forværre adferden min hvis jeg skal drikke ?

 

Har veldig lyst, men er litt usikker ennå, spesielt siden jeg er på steroider for tiden. Har foresten fått tak i deca og testo på resept. + steroide preparater jeg har kjøpt "ulovlig"

 

Nettop kjøpt inn 1100 IU veksthormoner. Skal begynne på dette nå straks, og gå på 6iu daglig i ca 6 måneder. Vil dette også være risikofylt i sammenheng med alkohol? Tviler personlig på det men. En annen ting. Vil veksthormoner kunne forstyrre/øelegge naturlige nåvåer av HGH i kroppen, eller vil dette ikke påvirke hypofysen slik som steroider gjør ? gutt 21 år

Hei.

Takk for henvendelse.

Svar alkohol og vold:

1) Det er vel kjent at bruk av anabole steroider i kombinasjon med alkohol kan føre til ekstrem voldsbruk. Dette har derfor blitt brukt i "torpedo-miljøer" som forberedelse til voldshandlinger.Derfor bør innsenderen ikke kombinere alkohol og anabole steroider, spesielt fordi han sier, at han alt har alvorlige problemer med aggresjon og voldsbruk i forbindelse med alkohol-inntak.

Svar veksthormon:

2) Bruk av veksthormon vil undertrykke kroppens egen veksthormonproduksjon. De dosene av veksthormon som brukes i doping er større enn kroppens egen produksjon, og vil derfor kunne redusere veksthormonproduksjonen i kroppen til "nær null". Det vil også ta tid, trolig noen måneder, før kroppens egenproduksjon kommer igang igjen etter at veksthormon-bruken er slutt.

 

Hilsen

Dopingkontakten 800 50 200

Publisert: 04.02.14 - Oppdatert: 01.12.16

04. februar 2014