Winstrol, Primobolan og Oral Turinabol

Hei, jeg er en gutt på 17 (snart 18 år) og har tenkt til å begynne på en kur med anabole steroider. Kuren vil inneholde winstrol, primobolan og oral-turinabol. Jeg kommer til å kjøre lave doser (halvparten av anbefalt opptil anbefalt) og spise sunt og drikke mye vann. Jeg vil også ta Solaray Siliverin GPH for å rense leveren under og etter kur.

 

Jeg vil selvfølgelig ha minst mulig bivirkninger og det er derfor jeg velger å bruke disse 3 steroidene fordi jeg har hørt at dette er de 3 mildeste. Det jeg lurer på er om det er noen av de 3 jeg burde kutte for å få minst mulig bivirkninger. Og hva av kosttilskudd eller mat jeg evt. burde spise for at kroppen ikke skal bli androgen eller miste minst mulig av den naturlige testosteron produksjonen, med tanke på at jeg bare er 17 år.Jeg lurer også på om jeg kan ha fordel av å bruke f.eks proviron eller arimidex eller andre lignenede stoffer?

 

Om jeg går til lege for jevnlige blodprøver osv. har legen da taushetsplikt ovenfor mamma, selvom jeg er under 18?

Hei.

Takk for henvendelse.

Du søker informasjon om hvilke av dine tre planlagte anabole androgene steroider du skal kutte ut for å få minst mulig bivirkninger. Dette er dessverre selvmotsigende. All bruk av dopingpreparater kan på sikt gi skadevirkninger. Derfor bør du ikke bruke dopingpreparater. Da unngår du skadevirkninger, samt angsten over å få fysiske og psykiske bivirkninger.

Vi rangerer ikke dopingpreparater. Sannheten slik at det er stor risiko forbundet med bruk av anabole steroider. Det er mange relativt godt dokumenterte bivirkninger ved misbruk av anabole steroider. Sjansene for varige skader øker selvsagt med størrelsen på dosen, preparater, alder, gener og varigheten av misbruket.

“Sitat fra Dopingtelefonen.no”; Turanabol er et anabol-androgent steroid, Dehydrochloromethyltestosteron.

Andre navn
Oral Turinabol, ”Turina”, Turanabol

Omtale

Dehydrochloromethyltestosteron ble første gang syntetisert i 1960. Turinabol fra Jenapharm var selveste ”stats-steroidet” i det tidligere Øst-Tyskland. Steroidet var lenge ikke tilgjengelig på markedet, men det sies at det nå produseres igjen, i Kina. Oral Turinabol og Turanabol (fra Thailand) inneholder begge chlorodehydromethyltestosteron og er anabole steroider med relativt høy anabol virkning og mindre androgen virkning. Dette anabole steroidet ble opprinnelig prod. i Øst-Tyskland, og ble brukt som dopingmiddel innen øst-tysk idrett i 20-30 år. Virkningen på kroppens testosteronprod. avhenger av dosene som brukes og varigheten av bruken. I dopingdoser fører bruk til at kroppens egen prod. hemmes, og at det vil ta tid før kroppen igjen fungerer normalt når bruken opphører. Det kan ta dager til uker. I

Øst-Tyskland ble det registrert mange alvorlige bivirkninger hos brukerne, spes. hos kvinner. Dehydrochloromethyltestosteron skiller seg strukturmessig fra testosteron. Dehydrochloromethyltestosteron er meget levertoksisk. Dehydrochloromethyltestosteron har en struktur som gjør at det ikke omdannes til østrogener i kroppen (aromatisering).

Dosering

Dehydrochloromethyltestosteron foreligger oftest som 5 eller 10 mg tabletter. Misbruksdosene varierer fra 20 til 50 mg daglig. Anbefaler deg å lese tidligere besvarelser. De omhandler hvilke psykiske og fysiske og sosiale skadevirkninger du kan utsette deg for ved “bare” å ta èn el to dopingkurer.

Valget er ditt.

Angående taushetsplikt bør du kontakte lege. Vi kan dessverre ikke svare på det.

 

Hilsen

Dopingkontakten 800 50 200

Publisert: 04.02.14 - Oppdatert: 01.12.16

04. februar 2014