Winstrol

Hellais! jeg er en gutt på 16 år. har akkurat tatt en kur med winstrol 50 mg, jeg vet kanskje at det var litt tidelig å begynne på en kur i så ung alder, men jeg måtte bare få en liten kickstart på trening og diverse. det er snart sommer og skal ha sommerkroppen som de fleste i min alder vil ha så eg må ta en kur til med winstrol. det har funker ganske greit for meg og har økt mye selv om jeg ikke har spist noe særlig mye av mat.

 

Det jeg lurer på er om jeg kan ta en kur med Testosteron eller Trenbolon, som sagt så er jeg ganske ung for dette men han som jeg har kjøpt winstrol av er ganske erfaren så jeg får hjelp med alt som trengs. ville egentlig bare ha ett tydelig svar på alt dette med testosteron og min alder. jeg har ikke hørt om så mange som har tatt sprøyter i så ung alder så er litt nervøs og jeg har lest meg godt inn på emne og er noen få som får verre bivirkninger enn andre. vet egentlig ikke hva jeg lurer på er bare nervøs. men er 80% klar på å ta det...

Hei.

Takk for henvendelse.

Du er ung, det er vi enig i. Bra at du stiller spørsmål og bra at du har ”tvilen” i deg. Det viser at du er reflektert. Men det som ikke er bra er at du allerede har tatt din første dopingkur, 16 år gammel. Det er positivt at du er nervøs. Du er 80% klar for å fortsette med dopingbruk. Bruk de resterende 20% på å tenke på de alvorlige skadevirkninger du kan få. Dopingkontakten kan ikke gi deg fasiten på det. Det kan ingen andre heller. Dette fordi konsekvensene for deg er avhengig av flere faktorer. Arvelige faktorer spiller en stor rolle. Både i forhold til fysiske og psykiske skadevirkninger, men også faren for å utvikle avhengighet.

Du kan stoppe lengdeveksten din permanent, dersom du ikke er ferdig utviklet når du tar anabole androgene steroider. Dvs at vekstsonene (epifyseskivene) i knoklene lukkes. En av de mest alvorlige bivirkningene dopingbruk kan medføre er varierende kjønnsdrift. Andre skadevirkninger kan være utvikling av bryster. Brystkjertelforstørrelse er relativt vanlig ved langvarig bruk pga økt østrogenproduksjon. Innskrumping av testikler og dermed nedsatt fruktbarhet. Dette fordi misbruk av steroider undertrykker kroppens egen produksjon av testosteron og spermier. Håravfall, (dette håret kommer ikke tilbake). Hudforandringer som for eksempel ”hudsprekker”. Kviser i ansiktet og på overkroppen. Hjerte- og åresykdom. (Hjerte er også en muskel så venstre hjertehalvdel vokser). Neseblod, økt vannansamling i kroppen, høyt blodtrykk og kviser er noen av de rapporterte bivirkningene fra brukerne selv.

Store psykiske problemer over tid. Poenget vårt er at de bivirkningene du kan komme til å slite mest med er ikke under kuren, men fra perioden etter at siste injeksjoner er tatt, -når testosteronproduksjonen er på bånn og hypofysen er skrudd av fordi man har tilført kroppen store doser av hormoner. Da vil kroppen bruke den tiden den trenger for å få komme i gang med egenproduksjon av testosteron. Denne perioden er individuell og kan ta dager, uker el mnd. Og her kommer neste poeng. Den psykiske nedturen svært mange kjenner etter en kur, den er de fleste uforberedt på. Mange trenger hjelp til å takle angst, aggressivitet, depresjon og søvnløshet. Det er her man er sårbar i forhold til fristelsen å fortsette med andre preparater for å takle ubehaget, eller rett og slett å fortsette med andre steroider for å fortsette fremgangen. Da er man i gang. Hvem dette blir er det ingen som vet på forhånd.

Trening og kosthold er de viktigste ingrediensene for å bygge muskler på sikt. Husk at testosteron produksjonen i 16-17 års alder gir et optimalt utgangspunkt mht styrke og bygging.

Hvilke forventninger har du til den treningen du driver med, og hvilke forventninger har du til å ta din første dopingkur? Dopingtelefonen gir deg et råd om å tenke gjennom disse spørsmålene og diskuter de gjerne med dopingtelefonen.

Vi ønsker deg lykke til med videre valg. Det er positivt at du er usikker og har tvil mht bruk av legemidler.

 

Hilsen 

Dopingkontakten 800 50 200

Publisert: 03.02.14 - Oppdatert: 01.12.16

03. februar 2014