4 episoder: Nå kan du bli bedre kjent med Antidoping Norge

I anledning 15-årsjubileet i 2018 har vi laget fire videoer om vårt arbeid. Se dem her. 

Antidoping Norge ble etablert 3. juni 2003, og markerer i år at det er 15 år siden stiftelsen fikk ansvaret for kontroll- og påtalevirksomheten i dopingsaker. 

Det gjør vi blant annet med en videoserie om vår historie og vårt arbeid.

I første episode forteller daglig leder Anders Solheim og styreleder inntil nylig, Valgerd Svarstad Haugland, om hva som skjedde da Antidoping Norge ble etablert for 15 år siden.

Videre møter vi dopingkontrollør Anne-Kristine Aas, en av om lag 60 dopingkontrollører som gjør et uvurderlig arbeid for norsk idrett, og som er levende opptatt av at idretten skal være et trygt sted å sende barna.

Spesialrådgiver Rune Andersen snakker om ADNOs internasjonale engasjement og arbeidet med å få på plass et godt antidopingprogram i Kenya, mens Siri Bynke forteller om det omfattende forebyggende arbeidet som gjøres over hele Norge. 

Se episodene her:

Episode 1: Slik startet det

Episode 2: Dopingkontrollør Anne-Kristine Aas

Episode 3: Internasjonalt engasjement

Episode 4: Forebygging i alle Norges fylker

Publisert: 10.07.18

Flere artikler

Daglig leder Anders Solheim og USADA-sjef Travis Tygart under avtalesigneringen. I bakgrunnen: Fungerende styreleder Vebjørn Rodal, idrettspresident Tom Tvedt og statsminister Erna Solberg. Foto: Stian S. Møller
Inngikk samarbeid med USADA

I 2018 arrangerte ADNO m. fl. et stort internasjonalt seminar, og signerte samtidig samarbeidsavtale med det amerikanske antidopingbyrået (USADA).