ADNO og Parcas Media lanserer «Antidopingskolen»

Over 10 episoder kan du nå bli bedre kjent med antidopingarbeidet i idretten. 

Produksjonene inngår i konseptet «Neste Generasjon», som Antidoping Norge ble en del av høsten 2017. Konseptet retter seg mot neste generasjons idrettsutøvere gjennom produksjoner på web, tv og sosiale medier.

Første episode av «Antidopingskolen» heter «Doping i nyere historie» og kan sees allerede nå. Denne gir en kort innføring i de store hendelsene som har vært med på å prege det moderne antidopingarbeidet.

Portretter: Bli bedre kjent med neste generasjons utøvere

I tiden frem mot OL-åpningen 9. februar vil vi publisere ytterligere ni episoder som belyser dopingtematikken fra ulike perspektiver.  

- Gjennom Neste Generasjon og disse videoene ønsker vi å dele kunnskap og skape økt bevissthet omkring antidoping, ikke minst blant unge idrettsutøvere. Vi ønsker å vise hvordan det jobbes for å holde idretten ren, si noe om hvem som omfattes av reglene og ikke minst utfordre utøvere på hva de selv kan gjøre, sier kommunikasjonsleder Halvor Byfuglien i Antidoping Norge.

Episodene legges ut på Facebook, Instagram og antidoping.no og varer i cirka ett minutt. De er tekstet, så de fungerer godt både med og uten lyd.

- Det vil naturlig nok være massiv oppmerksomhet mot OL og det som skal skje i Pyeongchang de neste ukene. Vi håper idrettsaktive og idrettsinteresserte vil sette av litt tid til å lære om jobben som gjøres for at det er de rene utøverne som mottar OL-medaljene i Sør-Korea, sier Byfuglien.  

Publisert: 22.01.18

Flere artikler