ADNO arrangerer seminar om dopingavsløringene under VM i Seefeld. Foto: NTB scanpix

Åpent seminar: Hva skjedde i Seefeld?

Tidligere landslagstrener for Østerrike, Trond Nystad, og ARD-journalist Hajo Seppelt blant foredragsholderne under seminar i Oslo om dopingavsløringene i Seefeld. 

28. mars inviterer Antidoping Norge (ADNO) til seminar på Ullevål stadion, hvor temaet er dopingavsløringene i ski-VM i Seefeld.

Blant foredragsholderne som er klare er tidligere landslagstrener for Østerrike, Trond Nystad, ARD-journalist Hajo Seppelt, skipresident Erik Røste og Lars Mortsiefer i det tyske antidopingbyrået (NADA). 

Fra ADNO kommer daglig leder, Anders Solheim, styreleder Thorhild Widvey og avdelingsleder for kontroll og påtale, Britha Røkenes.

Åpent seminar: Meld deg på her

Fullstendig program kunngjøres senere. 

Stor mediedekning

Dopingavsløringene i Seefeld preget nyhetsbildet både før og under ski-VM, og nå blir det mulig å høre historiene til de som opplevde saken på nært hold. 

- Vi har fulgt saken med stor interesse og ønsker å få vite mer om hva som skjedde. Derfor har vi invitert ulike aktører til et seminar i Oslo for å fortelle sine historier fra Seefeld-avsløringene, sier daglig leder Anders Solheim i Antidoping Norge. 

- Hvordan samarbeidet politi og antidopingmyndigheter i Østerrike og Tyskland? Hvordan opplevde representantene for skiidretten å være til stede da nyheten sprakk? Hva kan vi lære av det som skjedde? Dette er spørsmål vi ønsker å sette fokus på og diskutere med de som kommer, legger han til. 

Seminaret er åpent, arrangeres på Ullevaal stadion 28. mars og er rettet mot idrettsledere, politikere, media og idrettsinteresserte. 

Hva: 
Seminar: Hva skjedde i Seefeld?
Hvor: 
Ullevål stadion, Meet
Når: 
28. mars klokken 08.30-11.00
Gratis påmelding: 
Klikk her
Målgruppe:
Idrettsledere, politikere, media, idrettsinteresserte

Publisert: 15.03.19

Flere artikler