NM-vinner Lotte Miller gir sin støtte til en ren idrett. Foto: Siri Bynke

En ren trippel-suksess

Det var mer enn løp, sykkel og svømming som sto på trippelprogram under TriQuart i helgen…

ADNOs stand i Kristiansand.

Antidoping Norge (ADNO) var til stede med informasjonsstand og aktiviteter under TriQuart i Kristiansand i helgen. Der hadde vi lagt opp til vår egen lille triathlon. «Ren-trippelen» besto av å gjennomføre e-læringsprogrammet Ren Utøver, besvare en antidoping-quiz og signere på en vegg for en ren idrett.

Premiering: En eksklusiv Ren-jojo, samt at alle som fullførte er med i trekning av et par valgfrie Mizuno løpesko.

- Det ble et vellykket opplegg. I tillegg til at mange var innom standen for å slå av en prat, var det omtrent 80 personer som fullførte vår trippel. Det er morsomt å se hvordan antidoping interesserer alt fra unge til godt voksne, og vi setter stor pris på at deltakere, funksjonærer og publikum tok turen innom, sier ADNO-ansatt Siri Bynke.

Stand-aktiviteten fikk også dekning med innslag på TV2 Sportskanalen.

Vinnerne av NM elite kvinner og menn, Lotte Miller og Jørgen Gundersen, var begge innom for å underskrive på sin støtte for en ren idrett.

- Vi tror det er viktig med denne type tilstedeværelse. Mange av deltakerne på slike arrangement er på mosjonistnivå, og er kanskje ikke klar over at de også er omfattet av antidopingreglementet. Da er det viktig at vi kan gi god informasjon, og sørge for at deltakerne innehar den kunnskapen de trenger, sier Bynke.

Senere i august skal ADNO ha en tilsvarende stand under NM-uka i Stavanger.

- Der gleder vi oss til å møte utøvere fra forskjellige idretter, og bidra med kunnskapsheving og god stemning under kveldsprogrammet i Sandnes, Randaberg, Sola og Stavanger, sier Bynke.

Les mer om Antidoping Norges stand-tilbud her.

Dersom særforbund har større arrangementer der de tenker det kan være aktuelt med en stand, kan de ta kontakt på siri.bynke@antidoping.no. Vi anbefaler at henvendelsen gjøres i god tid før et arrangement da dette må planlegges godt – både med tanke på kapasitet og innhold i aktuell stand.

Publisert: 30.07.18

Flere artikler