Hjelp mot steroiderelaterte helseplager

Har du helseplager etter steroidebruk?

Oslo universitetssykehus har et nytt tilbud om informasjonssamtaler for de som opplever helseplager etter bruk av anabole androgene steroider – og det er gratis.
 
I forbindelse med dette tilbudet og Steroideprosjektet som helhet deltar nå Antidoping Norge i en ekspertgruppe som skal utarbeide faglige retningslinjer for behandling og oppfølging av personer med skadelig bruk av anabole androgene steroider. Disse er planlagt utgitt i 2015. Ekspertgruppen ledes av Christine Wisløff ved Oslo Universitetssykehus.
 

- Det er spennende å kunne bidra i dette viktige arbeidet, og i sum tror jeg vi skal ende opp med viktige linjer i kampen mot et alvorlig samfunnsproblem, sier Fredrik Lauritzen, prosjektleder for Kunnskapssenteret i Antidoping Norge.

Mer om Steroideprosjektet og oppfølgingssamtaler kan du lese på Oslo Universitetssykehus sine nettsider.

Publisert: 27.01.15 - Oppdatert: 16.03.18

Flere artikler

Daglig leder Anders Solheim og USADA-sjef Travis Tygart under avtalesigneringen. I bakgrunnen: Fungerende styreleder Vebjørn Rodal, idrettspresident Tom Tvedt og statsminister Erna Solberg. Foto: Stian S. Møller
Inngikk samarbeid med USADA

I 2018 arrangerte ADNO m. fl. et stort internasjonalt seminar, og signerte samtidig samarbeidsavtale med det amerikanske antidopingbyrået (USADA).