Kunnskapssenteret inviterer til seminar

Gratis påmelding her.

Hva: Kunnskapssentrets årlige nasjonale seminar

Tid: 15. november klokken 08.30-15.30.

Sted: Thon Hotel Arena, Lillestrøm.

Antidoping Norges Kunnskapssenter arrangerer 15. november sitt årlige nasjonale seminar på Thon Hotel Arena i Lillestrøm. Seminaret er for alle yrkesgrupper som berøres av dopingproblematikken, og har tidligere hatt deltakere fra blant annet helse, skole, politi, treningssentre, politikken, tollvesenet, Forsvaret og idretten.

Dette er en gyllen mulighet til å utveksle erfaringer, bli oppdatert på aktuell forskning og lære mer om Antidoping Norges arbeid.

Programmet for årets seminar er foreløpig ikke klart, men det er mulig å melde seg på allerede nå. Det ble fullt i fjor, så vi anbefaler de som har planer om å delta å melde seg på tidlig. Her er det førstemann til mølla-prinsippet som gjelder!

PS! Seminaret og lunsj er gratis, men dersom du melder deg på og ikke møter opp eller melder deg av etter påmeldingsfristen, blir du ilagt en «no show-avgift» på 750 kroner.

Påmelding: Her! (Frist 1. november)

Publisert: 30.08.16 - Oppdatert: 21.11.17

Flere artikler

Daglig leder Anders Solheim og USADA-sjef Travis Tygart under avtalesigneringen. I bakgrunnen: Fungerende styreleder Vebjørn Rodal, idrettspresident Tom Tvedt og statsminister Erna Solberg. Foto: Stian S. Møller
Inngikk samarbeid med USADA

I 2018 arrangerte ADNO m. fl. et stort internasjonalt seminar, og signerte samtidig samarbeidsavtale med det amerikanske antidopingbyrået (USADA).