Ny fylkesmedarbeider i Hordaland

Ruth Velsvik er i gang som ny fylkesmedarbeider i Hordaland.

Antidoping Norge har en fylkeskommunal modell der vi inngår samarbeid med fylkeskommuner om en lokal mobilisering mot doping.

Vi har den siste tiden hatt prosjekter i Oppland, Sør-Trøndelag og Vestfold. Nå er vi i gang igjen med en ny periode med et fylkeskommunalt prosjekt også i Hordaland.

Ruth Velsvik er ansatt som ny medarbeider og er den som nå skal drifte prosjektet de neste to årene, i en 40 prosent stilling. Ruth har hovedfag i psykologi og har i tillegg en praktisk-pedagogisk utdannelse. Anabole androgene steroider var et av temaene hun berørte i sin hovedfagsoppgave "Body Image among Adolescents".

Hun har solid erfaring som foredragsholder og kursholder for elever og ulike yrkesgrupper, og har jobbet med forebygging og helsefremmende tiltak. De siste årene har hun jobbet som lærer og linjeleder for psykologilinja ved Fana Folkehøgskole.

- Jeg gleder meg veldig til å gå i gang med dette prosjektet, og jeg er ekstremt motivert for å jobbe med noe som er så meningsfullt. Jeg ser fram til å nå ut til ungdommer og yrkesgrupper som jobber med ungdom for å fremme sunne verdier og gode holdninger, sier Ruth.

- Jeg er genuint opptatt av å jobbe med ungdom i en tid der veldig mange opplever et stort press knyttet til prestasjon og kropp. 

Her kan du lese mer om samarbeidsavtalen.

Publisert: 05.08.16 - Oppdatert: 21.11.17

Flere artikler