Heidi Gulli begynte som HR-rådgiver i Antidoping Norge 16. mars. Foto: Lars Vestad

Ny medarbeider i Antidoping Norge

Heidi Gulli (29) begynte som HR-rådgiver 16. mars. 

Gulli kommer fra Sandvika i Bærum og har en variert yrkes- og utdanningsbakgrunn. 29-åringen har tre års fortid i Express Rekruttering, hvor hun i tillegg til å drive med rekruttering også holdt kurs for studenter og arbeidssøkende.

Videre har hun jobbet med HR og personal i Saint-Gobain Byggevarer i ti måneder, hvor arbeidsoppgavene i stor grad handlet om implementering av it-verktøy og fusjoner/fisjoner.

Gulli har en bachelorgrad i psykologi fra Høyskolen i Lillehammer, hvor hun fordypet seg i ledelse av frivillige organisasjoner. Hun har også en master fra Copenhagen Business School med spesialisering i motivasjon og belønningssystemer.

16. mars begynte hun i jobben som HR-rådgiver i Antidoping Norge.

29-åringen har fortid som eliteutøver i stuping, og har vært både trener og dommer innen samme idrett. Med sin fortid fra idretten ser hun viktigheten av arbeidet Antidoping Norge gjør.

- Jobben som gjøres for å fremme sunne treningsmiljøer og verne om de rene utøverne er utrolig viktig. Jeg ser frem til å bidra i arbeidet for et dopingfritt samfunn, sier hun.

Publisert: 21.03.17 - Oppdatert: 21.11.17

Flere artikler