Nye ansikter i Antidoping Norge

To nyansettelser: Helene Strat Lium og Lars Vestad.

Antidoping Norge har gjort flere nyansettelser denne våren. Tidligere i år startet Even Søberg i ne nyopprettet stilling i avdeling for forebygging og folkehelse

I starten av mai begynte Helene Strat Lium (27) og Lars Vestad (32) i stillinger som henholdsvis personalrådgiver og informasjonsrådgiver. 

Helene er opprinnelig fra Hønefoss og har jobbet med HR og personal i Lindorff og nå sist i Avinor. 27-åringen gleder seg til å ta fatt på nye oppgaver i Antidoping Norge (ADNO).

- ADNO er en spennende organisasjon med gode verdier og et viktig samfunnsoppdrag. Jeg ser fram til å bidra med å styrke staben i arbeidet for å utvikle en god og stødig personalfunksjon, sier Helene.

Lars er fra Molde har bakgrunn som journalist og lærer innen mediefag og norsk. Journalisterfaring har han opparbeidet seg fra VG, Romsdals Budstikke og Microsoft.

- Jeg ser fram til å jobbe for en organisasjon som fronter et viktig budskap. Mitt inntrykk er at jeg kommer til en veldrevet organisasjon med solide fagmiljøer. Jeg ser fram til å lære mye av dyktige og kompetente kollegaer, og håper jeg kan bidra til å utvikle vårt informasjons- og kommunikasjonsarbeid, sier vår nye informasjonsrådgiver.

Vi ønsker de begge to hjertelig velkommen!

Publisert: 09.05.16 - Oppdatert: 21.11.17

Flere artikler