Tor Helge Vikøren Myhre og Marte Nystad Glad begynte denne uka i Antidoping Norge. Foto: Lars Vestad

Nye ansikter i Antidoping Norge

Marte Nystad Glad (34), Tor Helge Vikøren Myhre (27) og Peder Lysholm Daviknes (26) begynte denne uka.

Nystad Glad er ansatt som fagrådgiver i avdeling forebygging og folkehelse, og skal ha ansvar for porteføljen med kommunale og fylkeskommunale samarbeid. Antidoping Norge har pågående samarbeid med tre fylker og 12 kommuner.

34-åringen er utdannet fysioterapeut og har en MBA i økonomi og ledelse fra Nord Universitet. Hun kommer fra en stilling som fysioterapeut og sportslig leder på Frisk 3 i Mosjøen, og ser frem til å ta fatt på nye oppgaver.

- Dette er et tema jeg interesserer meg for, og det å styrke kunnskap og kompetanse i lokalmiljøer er i mine øyne en god og riktig måte å drive forebyggende arbeid rettet mot unge på, sier Nystad Glad.

Forebygging i Hordaland

Tor Helge Vikøren er en annen tilvekst i Antidoping Norge. 27-åringen har tidligere jobbet som foreleser og forskningsassistent på Universitetet i Sør-Øst Norge, og tar nå over stillingen som fylkeskoordinator i Hordaland.

I bagasjen har han også en bachelor og en master i idrettsvitenskap, i tillegg til videreutdanning innen pedagogikk.

- Antidoping Norge har et viktig samfunnsoppdrag, og jeg ser frem til å møte unge mennesker og gi dem kunnskapen de trenger for å se at det er andre og bedre løsninger enn doping, sier Vikøren Myhre. 

Vitenskapelig assistent

26 år gamle Peder Lysholm Daviknes fra Sandane er ansatt som vitenskapelig assistent og hadde sin første arbeidsdag torsdag. 

Daviknes har snart fullført en mastergrad i idrettspsykologi fra University of Greenwich, og skal jobbe for Antidoping Norge parallellt med etterutdanning i kognitiv idrettspsykologi. 


Peder Lysholm Daviknes er ny i Antidoping Norge. Foto: Lars Vestad

Publisert: 16.08.18 - Oppdatert: 17.08.18

Flere artikler