Tre styremedlemmer takket av

Halve styret i Antidoping Norge byttes ut i år. 

I forrige uke ble Inggard Lereim, Bjørn Christensen og Vibecke Sørensen takket av for sitt engasjement i Antidoping Norges styre.

Styret i stiftelsen Antidoping Norge består av seks styremedlemmer - tre oppnevnt av hver av de to stifterne (Kulturdepartementet og Norges idrettsforbund). I år vil det bli store endringer i styret.

Tidligere i år trådte Inggard Lereim til side da han ble innsatt i NIFs idrettsmedisinsk etisk råd. Lereim har vært en del av styret siden 2007, og ville uansett ikke kunnet sitte lenger enn fram til sommeren 2015. Lereim har den siste tiden vært nestleder. Han har også vært leder av medisinsk fagkomite i stiftelsen og har tidligere vært del av Påtalenemnden i Antidoping Norge. 

Bjørn Christensen har også vært del av styret i de to periodene det er mulig å ha styreverv i Antidoping Norge, to ganger fire år.

Vibecke Sørensen har vært med i styret siden 2013, men må ut av styret etter at hun nylig ble valgt inn i Idrettsstyret. 

Vebjørn Rodal gikk tidligere i år inn i styret som erstatter for Inggard Lereim. Hvem som går inn for Christensen og Sørensen er foreløpig ikke klart.

Publisert: 15.06.15 - Oppdatert: 21.11.17

Flere artikler