Foredragsholder Jan De Lange i aksjon. Foto: Stian Schløsser Møller

Vi tilbyr gratis foredrag til idretten

Slik går du frem for å bestille foredrag. 

Antidoping Norge tilbyr gratis foredrag til alle organisasjonsledd i idretten, samt videregående skoler med idrettsfag og toppidrett.

Vi har en gruppe av foredragsholdere som dekker hele landet, og kommer gjerne på besøk for å bidra til at idretten får større kompetanse om regelverk, farer ved bruk av kosttilskudd og hvilke konsekvenser dopingbruk har for helsen.

- Tilbudet vårt retter seg til stort sett alle mågrupper innen norsk idrett, og vi er opptatt av at idretten skal benytte seg av det. Antidoping er et tema det er viktig å ha kunnskap om, og vi håper det inspirerer særforbundene til å ta enda bedre grep om det forebyggende arbeidet i sin egen idrett, sier fagrådgiver Linda Olsen. 

Dersom du ønsker å bestille foredrag fra Antidoping Norge, send en henvendelse til post@antidoping.no eller siri.bynke@antidoping.no.

Står du utenfor idretten og ønsker foredrag? Les mer her!

Publisert: 07.03.17 - Oppdatert: 21.11.17

Flere artikler

Daglig leder Anders Solheim og USADA-sjef Travis Tygart under avtalesigneringen. I bakgrunnen: Fungerende styreleder Vebjørn Rodal, idrettspresident Tom Tvedt og statsminister Erna Solberg. Foto: Stian S. Møller
Inngikk samarbeid med USADA

I 2018 arrangerte ADNO m. fl. et stort internasjonalt seminar, og signerte samtidig samarbeidsavtale med det amerikanske antidopingbyrået (USADA).